Fondul Global confirmă Runda a 10 de finanţare

O nouă Rundă, a 10, de cereri spre finanţate va fi anunţată de Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei.
Pentru detalii vezi documentul:

Consiliul de Conducere al Fondului Global confirmă o nouă runda de finanţare

Ghid de conduită pentru furnizori şi sancţiunile in baza acestuia

Secretariatul Fondului Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei a remis Recipienţilor Principali „Codul de conduită pentru furnizori” şi „Procedurile de sancţiune în baza prevederilor codului de conduită pentru furnizori”.
Pentru detalii vezi documentele:


Codul de conduită pentru furnizori

Procedurile de sancţiune în baza prevederilor codului de conduită pentru furnizori

Managerul de Portofoliu al Fondului Global se află în vizită de monitorizare în Republica Moldova

În perioada 13-20 mai 2010 în republică se află în vizită de monitorizare Managerul de Portofoliu pentru Republica Moldova al Fondului Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei, Dl Nicolas Cantau.
În perioada nominalizată Dl. Cantau va avea întruniri la Ministerul Sănătăţii, cu reprezentanţii instituţiilor medicale, ONG-urilor active în domeniul TB şi HIV/SIDA. De asemenea va participa la atelierul de lucru pentru evaluarea Proiectelor Fondului Global şi a Programelor Naţionale de control şi profilaxie a Tuberculozei şi HIV/SIDA/ITS, precum şi la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare a programelor naţionale de Profilaxie şi Control al infecţiei HIV/SIDA, infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei.

Concurs de angajare a personalului pentru IP UCIMP RSS

Instituţia Publică UCIMP RSS va angaja un specialist în monitorizare şi evaluare, care va fi membru al echipei de bază. Evaluarea candidaţilor va fi efectuată în baza calificaţiilor specificate în termenii de referinţă. Numai CV-urile candidaţilor ce corespund integral cerinţelor de calificare vor fi examinate. Data limită de remitere a CV-ului este 20 Mai 2010 ora 15-00 pe adresa: Chişinău, str. Ciuflea 36/1, of 24 sau pe E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Termenii de referinţă pentru specialist

Concurs de angajare a personalului pentru Centrul Naţional SIDA

Instituţia Publică UCIMP RSS va angaja din sursele Grantului HIV oferit de Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei 6 persoane, care vor activa în cadrul Sectorului de Coordonare a Activităţilor de Prevenire, Tratament şi Control HIV/SIDA al Centrului Naţional SIDA după cum urmează:

Detalii...